Event

Vår anläggning passar perfekt för dig som vill anordna ett event oavsett om det är en internkonferens, yogaretreat, träningsresa, cykelresa eller vandringsresa. Välkomna upp till 25 deltagare på en fantastisk plats där ni har möjlighet att husera helt själva utan andra gäster. Ta med din egen kock eller låt oss ordna maten.

Området bjuder på en lugn och vacker miljö för både återhämtning och pulsande svett. Det finns stora ytor både utomhus och inomhus för träningspass och yoga. Siljansleden med milslånga vandringsleder ligger inom gångavstånd och det finns fantastiska möjligheter till cykling både i terräng och på landsväg. Sjön Molnbyggen inbjuder sommartid till bad, fiske och tur i roddbåt eller kanot. Är du här på vintern ger isen möjlighet att åka skidor och skridskor eller varför inte pimpla eller gå långpromenad. 

I den unika runda Rotundan på närmare 400 kvm kan du som hyr anläggningen skapa en passande miljö för ditt event. Rotundan ligger precis vid strandkanten och har en fantastisk vy över sjön. Här finns scen, ljudanläggning, bord, stolar, soffor, yoga props och träningsredskap att tillgå – har du några speciella önskemål ser vi till att möta dem.

Kontakta oss för offert och diskussion kring upplägg!